Sæsonnen 2019-2020

Børne-Yoga:

Igennem yogaeventyr, bamseyoga, fantasi og leg, arbejder vi med at styrke kroppen, vores koncentration og åndedrættet. Vi træner vores kropsbevidsthed, øver os i at samarbejde og til at være i ro. I undervisningen inkluderes bamser, bobler og andre sjove ting til at stimulere børnenes sanser. Timen bygges op omkring gentagelser, med plads til overbygning og adspredelse. Vi arbejder både med gode værdier som venskab, hjælpsomhed og mod, men også med følelser som at være ked af det, glad eller rigtig sur, hvad gør det ved os og hvordan kan vi håndtere disse følelser?

I yogaen er der plads til alle og ingen konkurrenceaspekt.

Holdet er kun for børn.

Holdet vil blive oprettet løbende på Conventus og hvert forløb varer 10 træningsgange. Første forløb bliver for drenge og piger, som er kaptajner, 0. klasse eller 1. klasse, men både aldersgruppe og tidspunkt kan blive ændret på de kommende hold.

Der er et max. På 15 deltager pr. hold.

Underviser: Rikke Sørine Lyngsø
Jeg er uddannet børneyogalærer ved YogaRollinger og har efterfølgende suppleret min uddannelse med flere kurser inden for sanser, motorik, yoga og leg.

Aldersgruppe: Årgang 2014, 2013, 2012
Sted: Glassalen
Tid: Onsdag kl. 16-17.00

Træningsgange:
Holdet løber over 10 uger, med opstart d. 20/11.
20/11, 27/11, 4/12, 11/12, 18/12, 8/1, 15/1, 22/1, 5/2, 19/1.

 

 

Morgen Yoga - Pilates

Er du morgenfrisk og kunne du tænke dig at starte dagen med at gøre noget godt for dig selv? Så kom og prøv om dette kunne være holdet for dig.

Træningen består i første halvdel af sæsonen af pilates træning, som er en skånsom træningsform, med det formål at styrke de dybe coremuskler i kroppen, skabe stabilitet og smidighed i kroppen.

I anden halvdel af sæsonen vil der inddrages elementer fra yogaen, da instruktøren er igang med en yogauddannelse. Holdet skal på sigt ende med at være et yoga hold, som alle uanset niveau kan deltage på.

Instruktør : Jannie Hansen, fysioterapeut med 23 års undervisningserfaring med holdtræning af forskellig type.

Dag: tirsdag fra 6.00-7.00 i Energien - tilmelding her på siden.

Kom og prøv - jeg glæder mig til at undervise jer 🙂

 

 

Se også vores øvrige brede udbud af aktivteter i oversigten på billederne

 


Vel mødt
Hilsen SAGUs Gymnastik udvalg
Lene Haastrup, Stinne Kaab og Diana Jørgensen

Gymnastikudvalg

Lene Haastrup
Stinne Kaab
Diana D Jørgensen