SAGU Håndbold

Håndbold starter op efter påske udendørs.
- De enkelte hold vil få direkte besked!

Coronaregler ved SAGUs hjemmekampe

Veltoftehallen er SAGU's hjemmebane.

1. HÅNDSPRIT. Der er opsat håndsprit ved indgangen. Sprit hænder, når du ankommer til hallen og når du forlader hallen.

2. AFSTAND. Mindst 1 meters afstand. Udeholdets og hjemmeholdets tilskuere får anvist hvert deres område inden kampstart.

3. TILSKUER. Hallen er opmålt og vi har udregnet at der må være 40 tilskuere til kampene. Derfor må hvert hold kun have 20 tilskuere til hver kamp! Tilskuerne må først komme ind hallen kort tid før kampstart til den kamp man ønsker at se.

4. RENGØRING. Efter hver kamp skal hallen tømmes for spillere og tilskuere. Kontaktflader (kontakter, dørhåndtag m.m.) udskiftningsbænke, dommerbord, mål skal gøres rent efter hver kamp. Der skal udluftes. SAGU skal selv medbringe ekstra sprit og rengøringsartikler til rengøringen efter kampene.

5. MUNDBIND. Skal bruges overalt i Veltofte (fra 12 år). Spillere må undlade under aktivitet. Tilskuerne må ikke stå op.

6. OMKLÆDNINGSRUM. Spillerne skal gå direkte til de anviste omklædningsrum. Der står antal på hvor mange personer, der må være i hvert omklædningsrum. Når spillerne er omklædte, skal de blive der, til de kan starte opvarmningen i hallen eller på det anviste opvarmningsareal.

7. AFSLUTNING Ingen hilsepligt efter kampen. Når kampen er slut forlades hallen med det samme. Så rengøringen kan foretages inden næste kamp.

Vi har alle et ansvar for, at disse retningslinjer overholdes, så vi kan passe på hinanden!

SAGU Håndbold 20/21

 

Den nye sæson er lige rundt om hjørnet.

COVID-19 satte en stopper for sidste sæson inden den var spillet færdig, men vi håber næste sæson kan blive dens fulde længde og at vores hold for hele oplevelsen med.

 

I denne sæson kan vi tilbyde følgende hold: (se billede)

U7/U8 trænere: Lene Jensen og Sabine Krogh Falkenberg Børsting

U11 trænere: Heidi Sillassen og Katharina Rachlitz

U13 trænere: Kenneth Lindemann og Thomas Jensen

 

Vi er udfordret på at få haltider, ønsket om flere træninger om ugen, for U11 og U13 samt nye tilbud til de yngste håndboldspillere til at gå op.

Vi har med ovenstående skema forsøgt at få alle ønsker opfyldt.

Gymnastiksalen giver mulighed for at træne teknik og fysik, som også er vigtige egenskaber i håndboldsspillet mange facetter. Udendørstræning er også en mulighed, da vi i samarbejde med AIF har en optegnet håndboldbane på græsplænen. Træningskampe bliver også en realitet når sæsonen er kommet godt i gang.

Træningen om tirsdagen, for U11 og U13, vil derfor hver anden uge være forskellige lokaliteter som trænerne vil give besked om løbende, inden træningerne.

 

Går der en lille håndboldspiller rundt, i hjemmet, som vi ud fra ovenstående ikke kan tilbyde et hold, er man velkommen til at kontakte mig, så kan det være vi kan finde en løsning sammen med Håndbold Fællesskabet, som vi er tilknyttet i Esbjerg kommune.

Hvis der er spørgsmål til ovenstående, er du/i meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 26164949 eller skrive en mail på kattte_h_p@hotmail.com

SAGU Håndbold

Håndboldudvalg

Kate Meisler Havgaard
Inger Østerlund