Håndbold året 2021

Endnu et år er gået, endnu et år der desværre var præget af Corona.

Endnu engang viste mine trænere mig hvor dygtige de var til at navigere i alle restriktionerne og tilpasse sig nye regler fra dag til dag.

U11 pigerne der i år har Heidi og Katharina, som trænere, har haft en god start på den første del af sæsonen i deres turnering, hvor de har ligget i den gode ende af tabellen.

I år var også året hvor vi i SAGU endelig fik trumfet en dispensation igennem til at kunne spille hjemmekampe. Det var en sand fornøjelse at se glæden hos pigerne, trænerne og forældrene.
Vi ser frem til flere hjemmekampe i Energien.

U8/U9 er igen et stort hold af både drenge og piger der i år trænes af Sabine, Karina og Lena.
De havde tilmeldt sig og glædet sig til et stort stævne i Grindsted i starten af december. Men desværre var corona endnu engang skyld i at det ikke blev en realitet.
Vi håber på at de kan komme afsted her i 2022.

I sæsonhalvåret 2022 har vi allerede nye aktiviteter i støbeskeen og jeg håber at få en aktivitet til de yngste håndbold interesserede i Skads og Andrup igang, så hold endelig øje på Facebook med reklame herfor.

Har du en trænerdrøm eller en anden håndbold drøm i maven, du vil have til at ske i SAGU regi, så giv endelig lyd til enten Inger eller Kate i SAGU håndbold udvalget.
Vores kontakt informationer kan findes på SAGU hjemmesiden.

SAGU Håndbold
Inger og Kate

SAGU Håndbold

SAGU Håndbold sæson ’21-’22

Så er vi så småt ved at være klar til sæson 21/22 i SAGU håndbold, som starte op i uge 35

Til næste sæson udbyder vi følgende hold:

U8/U9, drenge og piger (årgang 12 og 13). De vil træne tirsdag fra 18 til 19. Trænerne går igen fra sidste sæson med Sabine, Lena og Karina

Kontingent: 450 kr.

 

U11 piger (Årgang 09 og 10). De vil træne tirsdag fra kl. 19 til 20 og torsdag fra kl. 17.30 til kl. 19.00, med Heidi som træner.

Kontingent: 850 kr.

 

U11 drenge er kun en realitet hvis vi kan finde en træner til holdet. Så her hører vi gerne fra dig, hvis du går med en håndboldtræner drøm i maven.   

I den forbindelse vil vi igen nævne at vi i SAGU gerne er behjælpelig med at finde hold til jeres børn i nabo klubber, hvis vi ikke har mulighed for at tilbyde et hold til jeres barn. 

 

En Lille god historie fra SAGU Håndbold

Der var engang for mange år siden (der skal 7 til mange) nogle søde små piger der startede til Trille Trolle håndbold i SAGU, de var dygtige! Allerede den gang kunne man se de havde potentiale til at blive til noget, noget stort.

Som årene gik, kom der lidt til og der faldt lidt fra, men pigerne blev ved med at udvikle sig, de havde trænere der så deres kundskab og hvor dygtige de var til at sætte bolden i spil.

Men så en dag, tog den store stygge kommune en beslutning der satte deres håndbold spil på prøve. Kommunen sagde, vi kan ikke give jer en hel håndbold bane, så i må selv finde andre haller at spille i. Selvom tre kvinder gjorde et stort benarbejde for at få dette til at lykkedes, blev det aldrig helt godt.

Men så en dag kom SGI Susende med den hvide håndbold og sagde; ”vi har plads til jer og vi vil gerne have jer i vores klub” 8 piger sagde ”ja tak” det vil vi gerne. Overflyttelsen gik godt og pigerne spillede håndbold lykkeligt til deres dages ende.

Til næste sæson glæder vi os til at alle vores håndbold unger kan komme i gang og spille en hel sæson, forhåbentlig. 

I er altid velkommen til at kontakte os i håndboldudvalget:
Kate M Havgaard og Inger ØsterlundSAGU Håndbold

Håndboldudvalg

Kate Meisler Havgaard
Inger Østerlund