SAGU Håndbold 20/21

 

Den nye sæson er lige rundt om hjørnet.

COVID-19 satte en stopper for sidste sæson inden den var spillet færdig, men vi håber næste sæson kan blive dens fulde længde og at vores hold for hele oplevelsen med.

 

I denne sæson kan vi tilbyde følgende hold: (se billede)

U7/U8 trænere: Lene Jensen og Sabine Krogh Falkenberg Børsting

U11 trænere: Heidi Sillassen og Katharina Rachlitz

U13 trænere: Kenneth Lindemann og Thomas Jensen

 

Vi er udfordret på at få haltider, ønsket om flere træninger om ugen, for U11 og U13 samt nye tilbud til de yngste håndboldspillere til at gå op.

Vi har med ovenstående skema forsøgt at få alle ønsker opfyldt.

Gymnastiksalen giver mulighed for at træne teknik og fysik, som også er vigtige egenskaber i håndboldsspillet mange facetter. Udendørstræning er også en mulighed, da vi i samarbejde med AIF har en optegnet håndboldbane på græsplænen. Træningskampe bliver også en realitet når sæsonen er kommet godt i gang.

Træningen om tirsdagen, for U11 og U13, vil derfor hver anden uge være forskellige lokaliteter som trænerne vil give besked om løbende, inden træningerne.

 

Går der en lille håndboldspiller rundt, i hjemmet, som vi ud fra ovenstående ikke kan tilbyde et hold, er man velkommen til at kontakte mig, så kan det være vi kan finde en løsning sammen med Håndbold Fællesskabet, som vi er tilknyttet i Esbjerg kommune.

Hvis der er spørgsmål til ovenstående, er du/i meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 26164949 eller skrive en mail på kattte_h_p@hotmail.com

SAGU Håndbold

Håndboldudvalg

Kate Meisler Havgaard
Inger Østerlund